Pages

Personalize Gift

Friday, April 22, 2011

Bieber Fever

Semalam dengan jayanya aku menghadiri konsert Justin Bieber,
walau kebenarannye aku tak minat pun Just-Tin-d-Bie-bir itu.
Pergi sebagai volunteer untuk Yayasan Chow Kit,

Group volunteer aku terdiri daripada:
Miza,Lina,Mira,Aku,oya (betul ke apa aku eja ni?) and.........alamak lupe!

Kitorang ni ditugaskan kat Karen Learning Center yang terdiri dari kanak-kanak dan remaja Myanmar.

Aku hampir dijangkiti Bieber Fever..
bukan sebab aku suke Just-tin-d-bie-bir itu
tetapi kerana sepetang basah kehujanan akibat sikap segelintir manusia-yang-tamak-dan-hanya-fikirkan-keuntungan-semata-mata.
pihak tune talk ada bagi baju hujan bagi kegunaan penonton, malangnye ada Pakcik-yang-pakai-topi-dan-xde-kesedaran-sivik amek baju hujan tu dan jual dengan harge RM 10 untuk 3 pasang baju hujang.. WHATKEDEHEL!

kesian budak-budak tu kehujanan..
banyak lagi cerita yang "sangat best" (mata pandang atas dan tangan di bahu) berlaku pada hari tersebut tapi ai da nyampah nak setori~ hehehe

"jangan jadi  manusia-yang-tamak-dan-hanya-fikirkan-keuntungan-semata-mata okeh?"

8 comments:

  1. chett! bieber fever yeah silly willy sarah! :P! hehehee!!!

    ReplyDelete
  2. kwn mima ckp ramai gle yg smpai nangis2 kot tgk jb.. LOL

    ReplyDelete
  3. monat: hahah almost~
    larasephia: hahah iam an uncool girl~
    mima: err nanges2? bg sy konsert itu bosan~ :P

    ReplyDelete
  4. apa barang justin bibir. weks.

    ReplyDelete
  5. tak dapek den nolongnyer ha..hehe

    ReplyDelete
  6. hahah~ sy x minat just-tin-d-bie-bir itu

    ReplyDelete

Save our Tiger!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

get adobe flash player